ELS KARTS

Tots els nostres karts equipen motors Honda 4 temps amb control de la potència amb comandament a distància, per garantir la seguretat dels nostres clients.
inf01inf02
juv01juv02
adu01adu02
bi01bi02

KART INFANTIL

Els karts infantils estan equipats amb motor Honda 4T 120cc. Disposen de control de potència amb comandament a distància per regular-la i limitar-la en les primeres voltes, així els més petits podran rodar de la forma més segura i agafar confiança.

KART JUVENIL

Els karts juvenils estan equipats amb motor Honda 4T 200cc. Ideals tant per joves com per adults, ofereixen un gran rendiment per poder gaudir de la velocitat. Disposen de control de potència amb comandament a distància per poder ajustar-la i així adaptar l’experiència del karting a les necessitats de tots els perfils dels pilots.

KART ADULT

Els karts adult, estan equipats amb motor Honda 4T 270cc i amb xassís lleuger de fibra de carboni. Faran gaudir al màxim als pilots més exigents i experimentats que podran divertir-se a la màxima velocitat i potència.

KART BIPLAÇA

Els karts biplaça, estan equipats amb motor Honda 4T 270cc, doble volant i uns únics pedals. Ideal per famílies i parelles. Comparteix aquesta experiència a tota velocitat i feu pujar l’adrenalina!